• facebook
  • addthis
  • print

Brug Kulturen! Museer vil inspirere dansk erhvervsliv

Pressemeddelelse 1/5 2012

Gallamiddag på Statens Museum for Kunst

Kan kunst, teater og kulturarv skabe vækst og innovation i dansk erhvervsliv? Det mener BrugKulturen.dk - en ny webside, der tilbyder erhvervslivet skræddersyede oplevelser i kulturens huse

Tænk ud af boksen ved næste arrangement
Erhvervsliv og kultur mødes, når BrugKulturen.dk går i luften i en relanceret udgave med en funktionel og oplevelsesmættet webside. BrugKulturen.dk er en guide til specialdesignede oplevelser, der specifikt tilbydes erhvervsliv og organisationer af en række kulturinstitutioner i hovedstadsområdet.

Et firma-arrangement, der går over i historien
Der er både fysisk og mentalt højt til loftet hos kulturinstitutionerne på BrugKulturen.dk, og det kan komme virksomhedens medarbejdere og kunder til gode. Blandt de mange skræddersyede tilbud kan man blandt andet opleve at stå på 1700-talsscenen i Hofteatret, kaste sig ud i akrobatisk teambuilding på Cirkusmuseet eller afholde den næste reception i Frederik 2.s stemningsfulde vinkælder på Kronborg Slot.

BrugKulturen.dk er et konkret værktøj, der gør det nemt og hurtigt at gå på jagt efter det perfekte arrangement. Websiden tilbyder et effektivt overblik over arrangementstyper, faciliteter, priser og over hvert enkelt steds særegne historie og attraktioner.

Fakta om BrugKulturen.dk

* Tanken bag BrugKulturen.dk er at styrke virksomhedernes såvel som kulturinstitutionernes konkurrenceevne med fokus på kulturen som en vigtig oplevelsesfaktor for virksomheder i hovedstadsområdet.

* Virksomheders ønske om medarbejderpleje, kreative mødesituationer og uforglemmelige kundemiddage kan let opfyldes og arrangeres. BrugKulturen.dk er et værktøj, der gør det nemt for firmaer og organisationer at få deres arrangementer hurtigt på plads.

*BrugKulturen.dk ejes af Københavns Kommune

* Golden Days er sekretariat for BrugKulturen.dk. Læs mere om Golden Days på www.goldendays.dk

* BrugKulturen.dk er integreret med websiden www.kulturklik.dk, der drives af markedsføringssamarbejdet Museer i København og Omegn. Kulturklik.dk er et planlægningsværktøj for den moderne kulturforbruger, der tilbyder kulturoplevelser på 75 museer og udstillingssteder i hovedstadsområdet. På BrugKulturen.dk findes arrangementer og faciliteter særligt designet til erhvervslivet fra 22 kulturinsitutioner, men siden er under løbende udvikling og vil med tiden bestå af tilbud fra en stor del af Kulturklik.dk's medlemmer.

Download pressemeddelelsen som pdf

Download pressebillede, gallamiddag på Statens Museum for Kunst